26.1.11

Green IBS - Research Proposal

Alhamdulillah, saya byk refer pada writing tuan, ir zuhairi n ada few lagi yg nama mereka sentiasa appear dlm carian IBS saya. Minggu ni saya akan present proposal saya untuk biasiswa. Finally saya submit proposal lebih kurang tajuk: Stakeholders assessment- an initiative framework for green IBS in public building. semalam saya surf lagi, before this lupa nak put the key word initiatives for IBS, n suddenly saya terjumpa pulak artikel tuan on collaboration initiatives on green construction n sustainability of IBS. thats why saya terfikir nak tanya tuan apa yg tuan buat n saya pun baru je tahu tuan sedang menyiapkan PHD under prof charles juga. thru that artikel saya tgk, byk jugak objective tuan, n ada few tu mcm nak sama dgn saya, hopefully ada la gap yg saya boleh cover, pening jugak nak carik topic ni, belum lagi buat research tu.

Projek R&D yang direfer tu dibawah geran R&D CREAM. Prof. Carles adalah salah seorang collaborator. Belum lagi bermula. Objektif hanyalah cadangan dari Prof. Charles. Saya dibawah selaian Prof. Musatafa Alshawi. Tajuk yang dipilih sangat baik. Tahniah dan Selamat Maju Jaya.

No comments: