26.1.11

Barriers to IBS Raodmap 2011-2015 - Research Proposal

Tajuk saya dah ditukar kpd constraint in implemenation of IBS by contractor. so juz nak tanya, constraint and barrier tu dikira sama atau lain? sbb dah byk kan research pasai barrier IBS ni.

Mmg dah banyak actually. Constraint, barriers, challanges mungkin dikira sama cuma saya cadangkan mungkin u boleh fokus pada constraits implementaion of IBS Roadmap 2011. Boleh dikaji IBS roadmap yg baru dan higlihgtkan bariers kepada process implementation dia. Sangat penting dan tak ada lagi rsearcher yg buat dan impak research ini sangat tinggi. (Challanges to the implementation of IBS Roadmap 2011-2015 and the way forward). Boleh guna kaedah SWOT analisis dan sebagainya.

No comments: